Strategie Online

Ce presupune Strategia Optimized

O strategie de business nu e completă dacă nu include și o strategie online foarte bine pusă la punct.

Pentru a avea rezultatele scontate, o strategie online trebuie să fie întotdeauna personalizată și perfect adaptată obiectivelor companiei.

În plus, aceasta trebuie să traseze o direcție ascendentă în ceea ce privește vizibilitatea brandului și să ducă la creșterea vânzărilor online fără a se îndepărta de strategia macro.

Analiză

Ne vei trimite detalii despre strategia de business, urmând ca noi să analizăm specificul companiei tale, publicul țintă, concurența directă și elementele care te diferențiază în nișa în care activezi.

Dezvoltare

Punem canalele de marketing să lucreze pentru creșterea vânzărilor online și a vizibilității businessului tău și ne asigurăm că optimizăm constant performanța lor.

Strategie

Stabilim structura campaniilor în baza unui framework perfect adaptat business-ului tău online și articulăm modalitățile concrete prin care vom atinge obiectivele.

Rezultate

Îți vom prezenta rezultatele și, dacă este cazul, acestea vor fi însoțite și de noi propuneri care să te ajute să te diferențiezi și mai mult în online.

Etapizăm procesul pentru a ne asigura că îți oferim cea mai bună strategie online

Agenția Optimized îți oferă rezultate reale, cuantificabile și o strategie online integrată și personalizată în funcție de specificul magazinului tău online.

Un framework eficient

În urma discuțiilor avute cu foarte mulți antreprenori, ne-am dat seama că majoritatea se confruntă cu aceleași întrebări atunci când vine vorba de a găsi o strategie online potrivită.

Cum să dezvolți campanii profitabile într-o nișă în care concurența este foarte mare?

Cum să scalezi în mod profitabil campaniile?

Cum să devii din ce în ce mai vizibil pentru un target relevant?

Cum să te asiguri că acțiunile tale din online se transformă în conversii?

Cum să identifici noi soluții pentru creșterea vânzărilor online?

Cum să îți construiești o strategie online care să aibă rezultate reale?

Cum să alegi un partener de încredere, în condițiile în care majoritatea agențiilor de pe piață nu sunt specializate, ci fac „de toate”?

Exact pe aceste lucruri ne concentrăm la Optimized, iar feedback-ul pe care îl avem ne-a dovedit, de-a lungul timpului, că oferim exact ceea ce ne-am propus să oferim de la bun început: rezultate reale.

Hai să ne cunoaștem!