Ce presupune PPC Marketing

Google Ads, Facebook Ads, YouTube Ads, Instagram Ads, Bing Ads: la Optimized le punem pe toate să lucreze pentru tine și optimizăm constant performanța lor, pentru că punem accent pe obținerea unor rezultate reale, care să poată fi măsurate cu ușurință.

Studiile arată că aproximativ 80% dintre internauți accesează doar site-urile aflate în primele 5 poziții din prima pagină Google, așa că scopul tău ar trebui să fie acela de a ocupa o poziție cât mai bună.

Poți obține acest lucru printr-o strategie de SEO foarte bine pusă la punct, însă vei avea nevoie de timp și de investiții constante pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Când apelezi la serviciile PPC marketing?

Timpul și investițiile constante ar putea să reprezinte, însă, o problemă pentru businessurile aflate la început de drum, care nu au bugete consistente și nici cum să genereze într-un timp scurt venituri suficient de mari ca să acopere costurile unei strategii de SEO.

Aici intervin serviciile de PPC marketing, care îți pot garanta prima poziție în schimbul unui preț corect.

Dacă apelezi la serviciile de PPC marketing nu mai e nevoie să aștepți pentru a primi traficul dorit în site și pentru a putea să-ți crești volumul de vânzări, iar costurile le stabilești chiar tu: cu alte cuvinte, pentru PPC marketing poți să aloci exact bugetul pe care ești dispus să-l aloci.

Cât trebuie să investești în PPC marketing?

PPC (Pay-Per-Click) Advertising poate deveni un canal foarte puternic și performant de marketing online mai ales când alegi să colaborezi cu specialiști sau cu o agenție specializată

Un specialist în PPC marketing este indispensabil pentru succesul strategiei tale online, însă condiția fundamentală ar fi ca acesta să știe să investească inteligent bugetul disponibil și să decidă care platformă este cea mai rentabilă pentru businessul tău.

Răspunsul, în acest caz, depinde, evident, de obiectivele pe care vrei să le atingi și de specificul businessului tău.

Nu în ultimul rând, dacă te gândești să investești în servicii de PPC marketing trebuie să ții cont că acesta are cele mai bune rezultate doar atunci când merge umăr la umăr cu o strategie SEO bine stabilită și gândită pe termen lung.

La Optimized îți oferim servicii PPC marketing la prețuri corecte și garanția că vei obține rezultate reale, cuantificabile.

Hai să ne cunoaștem!