Curs Google Ads

Google Ads reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de promovare online, însă la fel de adevărat este faptul că și costurile sunt raportate la eficiența oferită.

Cu alte cuvinte, promovarea prin Google Ads costă mai mult tocmai pentru că este eficientă și pentru că în ecuație intră și o variabilă importantă: competiția acerbă.În acest context, e foarte important să știi cum să configurezi o campanie care să fie cu adevărat profitabilă și care să te ajute să atingi obiectivele de business trasate în strategia online a afacerii tale.

Un curs Google Ads / un training PPC poate fi o alegere bună în foarte multe contexte: de exemplu, dacă ești deja specialist în marketing digital și vrei să aprofundezi zona de Google Ads, dacă ai setat campanii și nu ai obținut rezultatele scontate, dacă ești la început de drum și îți dorești să te specializezi sau dacă ai un business pe care vrei să-l crești singur pe online.

Tailored Training Performance

Curs Social Media Ads

Un training Google Ads / o formare Google Ads poate fi o idee bună și în cazul în care faci PPC in-house și ai nevoie de un training aplicat și personalizat pentru echipa ta.

Pentru că principiile noastre de business au vizat mereu oferirea de knowledge real și de rezultate tangibile, am cooptat în echipa Optimized doar traineri certificați Google, care au sute de seminarii și cursuri susținute până acum.

Un curs de Google Ads / training PPC poate fi investiția ideală mai ales atunci când îți dorești ca echipa ta de online să crească odată cu businessul tău și mai ales în contextul actual, în care PPC marketingul nu mai e o opțiune, ci un element vital pentru o strategie online de succes.

Așa că, dacă te-ai hotărât să investești într-un training Google Ads / formare Google Ads, așteptăm să te cunoaștem și să ne spui cum te putem ajuta.

Hai să ne cunoaștem!