Avantajele Instagram Ads

Cu peste un miliard de utilizatori și aproape 1.000 de fotografii publicate în fiecare secundă, Instagram este în acest moment cea mai populară platformă socială din lume.

De altfel, în majoritatea marilor companii – atunci când se vorbește despre promovarea unui produs/serviciu în rândul persoanelor cu vârste până în 30 de ani – se vorbește aproape exclusiv despre promovare pe Instagram / Instagram Ads.

În contextul în care peste 70% dintre utilizatori spun că atunci când văd o reclamă pentru un produs/serviciu interesant caută imediat și site-ul companiei care vinde produsul /serviciul respectiv, dorința brandurilor de a aloca bugete mari sau foarte mari pentru Instagram Ads e justificată.

Pentru a putea obține rezultatele scontate nu este, însă, suficient să știi cum să spui o poveste vizuală bună. Pentru a putea configura și rula o campanie pe Instagram vei avea nevoie să știi cu exactitate cum setezi corect obiectivele de marketing, cum creezi și cum optimizezi audiențe potrivite pentru reclamele tale, cum poți să monitorizezi și să interpretezi corect datele pe care ți le oferă platforma și, nu în ultimul rând, trebuie să înțelegi foarte bine comportamentul audienței pe care vrei s-o targetezi.

În acest punct intervine necesitatea unui curs Instagram Ads / training Instagram Ads. O formare Instagram Ads poate fi o modalitate excelentă de a învăța lucruri noi și de a înțelege mai bine diverse aspecte care pot genera mai multă vizibilitate pentru businessul tău și o rată de conversie mai mare.

Un curs Instagram Ads / training Instagram Ads se poate dovedi util atât pentru o persoană care are un business online și care vrea să învețe cum să se promoveze eficient pe această platformă, cât și pentru departamentele de PPC marketing din companii. Iar dacă vorbim de formare Instagram Ads, ea le poate fi utilă și celor care vor să ajungă să lucreze în digital marketing.

Așa că, fie că plănuiești să lucrezi în digital marketing, fie că faci PPC in-house și ai nevoie de un training avansat pentru echipa ta, Optimized te poate ajuta cu sesiuni personalizate, susținute de traineri certificați Google.
Hai să ne cunoaștem și să vedem ce putem să facem pentru businessul tău!

    Hai să ne cunoaștem!