Despre noi

În urmă cu nouă ani apărea un magazin online care astăzi se numără printre principalele magazine online din segmentul „jucării și articole pentru copii”: 3Pitici. Probabil că și tu ai auzit de el sau ai cel puțin un prieten care îl știe.
Acesta a fost primul pas în antreprenoriat al Mădălinei Stănescu și, deși Mădălina nu era nici pe departe o străină de domeniul e-commerce, parcursul nu a fost deloc ușor, iar dezvoltarea 3Pitici a însemnat foarte multă muncă, dar și foarte multe satisfacții.

Fiind un business exclusiv online, pornit cu fonduri proprii, la început Mădălina a fost nevoită să caute cele mai eficiente modalități de promovare, fiind constrânsă de un buget redus.

Atunci a fost momentul în care și-a dat seama că își poate crește singură afacerea și a început să învețe cum să fie mereu la curent cu tot ce e nou în marketing online. Astfel a reușit să își construiască un framework și să își perfecționeze tehnicile și instrumentele de promovare, iar rezultatul a fost cel așteptat: afacerea a început să crească de la an la an.

Citește mai mult

Puterea Google de a ajuta afacerile să crească a început s-o fascineze tot mai mult și, cum uneori universul conspiră să ne aducă mai aproape de ceea ce ne dorim, Mădălina a ajuns să lucreze în Google timp de aproape șapte ani, fiind chiar și în prezent consultant în Growth Marketing pentru Google UK. Aici a devenit expert în produsele de promovare Google și a contribuit la dezvotarea digitală a companiilor prin proiecte menite să le deschidă acestora noi orizonturi în online, însă povestea nu se încheie aici. Dimpotrivă, de-abia începe.

Agenția Optimized a apărut firesc după toți acești ani de experiență acumulați atât în marketing, cât și în e-commerce. A fost un fel de intersecție fericită a pasiunii pentru marketing cu performanța în marketing, a ceea ce Mădălina știa să facă cu ceea ce îi plăcea să facă.

Mădălina a pornit acest proiect împreună cu o mică echipă de specialiști cu experiență, alături de care și-a propus să aducă rezultate reale pentru companiile și magazinele online care își doreau să se dezvolte.

Optimized se concentrează și în prezent pe PPC marketing prin intermediul Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Pinterest Ads, Waze Ads, de curând și Tik Tok Ads și colaborează cu partenerii săi în două moduri: prin PPC full management și consultanță pentru afacerile care au deja o echipă de marketing, dar au nevoie de un refresh în strategia și modalitățile de promovare plătită pe care le utilizează.
Mădălina a devenit ulterior și trainer certificat Google și de atunci și până azi a susținut sute de traininguri pentru antreprenorii la început de drum și oferă în acest moment inclusiv posibilitatea de training-uri în-house, cu strategii aplicate pe compania respectivă.

Majoritatea antreprenorilor se dezvoltă cu aceleași provocări când vine vorba de marketing online: vor să învețe cum să dezvolte campanii profitabile chiar și atunci când sunt într-o nișă în care marginile comerciale sunt mici, iar concurența este foarte mare și vor să știe cum să scaleze într-un mod profitabil campaniile.

De asemenea, mai vor să știe cum să își construiască o strategie pe termen lung și cum să fie relevanți în fiecare moment care contează pentru utilizator, cum să identifice noi canale de creștere, cum să aleagă un partener de încredere pentru serviciile de promovare în contextul în care pe piață există o mulțime de agenții care fac de toate și nu există specializare etc.

Exact pe aceste lucruri ne concentrăm și noi la Optimized și am ales nișa e-commerce pentru că aici știm că putem aduce plus valoare reală.

Avem deja alături de noi foarte multe magazine online importante din România, din diferite segmente, și am creat deja un framework pentru fiecare tip de client, astfel încât campaniile PPC Ads și Facebook Ads să aducă rezultate reale, cuantificabile.

Dacă vă doriți performanță în PPC sau pur și simplu să povestim despre e-commerce ori digital, vă încurajăm să ne contactați!

Madalina Stanescu

Fondator

Mădălina este Consultant în Digital Marketing, cu peste 14 ani experiență în paid advertising și fondatorul agenției Optimized, specializată în performance marketing pentru e-commerce.

În ultimii 8 ani, Mădălina a lucrat pentru Google, unde a devenit Trainer Certificat Google, susținând peste 300 de seminarii și traininguri antreprenorilor, studenților și persoanelor din agențiile de publicitate. De asemenea, Mădălina este și antreprenor ecommerce, fondând magazinul online 3Pitici în urmă cu 10 ani.

În prezent, pe lângă rolul său la Optimized, Mădălina oferă consultanță în Growth Marketing pentru Google UK.

Povestea noastră

Silvia Zanfir

Silvia este Specialist PPC și Marketing Online și are peste 15 ani experiență în e-commerce.

S-a alăturat echipei Optimized în anul 2018 iar conturile pe care le gestionează sunt din verticalele fashion și accesorii, produse bio, echipamente și unelte grădină, mobilă și decorațiuni, accesorii și jucării copii.

De asemenea, Silvia are o experiență de peste 5 ani ca antreprenor de e-commerce.

Anterior, a lucrat pentru magazine online cu profil IT .

Povestea noastră

Magda Sauciuc

Magda este Specialist PPC cu experiență în marketing online de peste 5 ani. 

S-a alăturat echipei Optimized în anul 2020 iar conturile pe care le gestionează sunt din verticalele sănătate, IT, fashion, servicii de asigurări.

Anterior a lucrat în industria auto și pentru magazine online din industria retail. 

Povestea noastră

Marius Dinu

Marius este Specialist SEO și PPC cu experientă în Marketing Digital de peste 8 ani.

S-a alăturat echipei Optimized în Ianuarie 2021 și are experiență pe verticalele de fashion, adult, IT, medical, HoReCa. Este specializat în Consumer Psychology și Business & Market Analysis.

Povestea noastră

Raluca Dinu

Raluca este specialist Social Media cu experiență de peste 10 în domeniu. 

S-a alăturat echipei în septembrie 2021 și are experiență în fashion, Horeca, comerț online, entertainment, beauty, evenimente etc.  Este specializată în creativ-strategic.

Povestea noastră