Pentru a crește veniturile generate de o afacere si pentru a face cunoscute rapid serviciile pe care aceasta le oferă, e nevoie de o strategie online de promovare care se realizează prin diferite mijloace: campanii creative de publicitate, materiale atractive și alte servicii care au drept obiectiv dezvoltarea unui business.

Promovarea în mediul online garantează creșterea portofoliului de clienți al unei companii și contribuie la plasarea acesteia în topul căutărilor. Pentru a-ți oferi oportunitatea de a atinge rezultatele pe care ți le dorești pentru businessul tău, oferim o varietate de servicii care urmăresc concretizarea unei strategii de creștere a vizibilității în mediul online a afacerii tale.

Unul dintre serviciile oferite de Optimized, care țintește să ofere rezultate reale business-urilor care sunt în căutarea unor strategii de creștere a vânzărilor și implicit a profiturilor, este Creative Rich Media. Acest serviciu reprezintă o formă de publicitate digitală care utilizează funcții avansate, precum suporturi video, audio sau alte elemente atractive din punct de vedere vizual care să atragă atenția și să încurajeze accesarea site-ului respectiv de către internauți.

Ne ocupăm de realizarea de bannere și materiale grafice pentru postările tale, de realizarea de spot-uri video creative și conținut video care să genereze trafic pe site-ul sau pe pagina ta și care să corespundă în totalitate cu specificul business-ului tău. Principalele avantaje ale acestui serviciu sunt:

  • creșterea intenției de cumpărare: studiile arată că forma de publicitate Rich Media are o rată de succes ascendentă, comparativ cu alte formate de publicitate;
  • sporirea interacțiunilor și a traficului pe site: interacțiunea obținută în urma conținutului vizual atractiv se datorează captării instantanee a atenției potențialilor clienți;
  • monitorizarea traficului: modelul de publicitate Rich Media oferă posibilitatea de a urmări anumite detalii esențiale ale comportamentului de navigare, spre exemplu câte secunde/minute din spot-ul video au fost vizionate de un utilizator;
  • popularizarea mărcii: conținutul vizual creativ sporește gradul de popularitate al unui brand sau al unui site mai rapid decât alte forme de publicitate.

Acest serviciu este ideal pentru anteprenorii care caută modalități rapide de a crește profiturile afacerii lor și de a eficientiza traficul pe site. Alegerea unei strategii de promovare potrivită pentru ceea ce oferă business-ul tău este esențială pentru a atrage potențiali clienți și beneficiari ai serviciilor pe care le oferi.

Noi îți oferim o modalitate concretă de a îmbunătăți experiența utilizatorilor serviciilor tale în mediul digital și o modalitate de a capta atenția potențialilor clienți, prin intermediul unor materiale grafice de impact, concepute și adaptate pentru specificul afacerii tale.

    Hai să ne cunoaștem!